Artikler

Et aktivt år for TT

14.03.19 00.00
av Sissel Rübberdt

Et aktivt år for TT

Året 2018 var et svært så aktivt år for Trondheim Toradergruppe, noe som går fram av årsmeldinga som ble lagt fram på årsmøtet. Vi hadde nesten 30 spilleoppdrag. Blant større poster på programmet kan vi nevne utgitt notehefte, avholdt toraderkurs og toraderskole, turné på Fosen, deltakelse på Landsfestivalen i gammeldans i Skjåk (Bildet. Foto Audun Stokke Hole, FolkOrg) og planlegging av Trøndelagskappleiken som vi arrangerte tidlig i 2019. Vi meldte oss også inn i FolkOrg og etablerte denne hjemmesida.

Les mer...
Vellykket Trøndelagskappleik 2019

05.02.19 00.00
av Sissel Rübberdt

Vellykket Trøndelagskappleik 2019

Det var stinn brakke på Kimen og Quality Airport hotell lørdag, da Trøndelagskappleiken gikk av stabelen første helga i februar. Fylkeskappleiken arrangeres nesten hvert år. I år var Trondheim Toradergruppe arrangør. Mye spille- og danseglede, uhøytidelig konkurranse, sjokoladekappleik for barn, kafé med lapskaus og hjemmelaget kaffemat.

Les mer...
Dansegulvet ble for lite

04.02.19 17.38
av Sissel Rübberdt

Dansegulvet ble for lite

Fredag 1. februar var det dansekonsert på hotellet i Stjørdal sentrum. Trondheim Toradergruppe var arrangør. Hotellet hadde forberedt et frimerke av et dansegulv, så mange dansere måtte ty til teppegulvet.

Les mer...