Trøndelagskappleiken i Kimen 2. februar 2019

Publisert av Sissel Rübberdt den 10.11.18. Oppdatert 20.11.18.

Kvelden før konkurransen, dvs. fredag 1. februar, inviterer vi til dansekonsert på Quality Airport Hotel Værnes. Her spiller noen av de beste folkemusikerne Trøndelag har å by på. Ikke alt er i boks, men vi kan antyde at noen av de som spiller til dans vil trolig være Edgar Heringstads orkester, Åsmund Svenkerud og Sturla Eide, Trøskarlaget og Malm Trekkspillklubb.

Lørdag 2. februar går selve konkurransen av stabelen på kulturhuset Kimen i Stjørdal, med konkurranser i dans, sang og spel individuelt og i grupper/lag for både unger og voksne. Alle barn som deltar får sjokoladepremie. Det blir fine premier til noen av de voksne. Men det viktigste er å vise hva vi står for og å ha et mål å jobbe mot. Lørdagskvelden fortsetter spill og dans på Quality Airport Hotel Værnes.

Vi ønsker å spre den flotte musikken og dansen til befolkningen på Stjørdal. Derfor ønsker vi at lag og grupper vil buskspille ulike plasser i sentrum.

For å få dekket utgiftene til arrangementet må vi ta en deltakeravgift (se priser nedenfor)..

Vi har gjort avtale med Quality Airport Hotel Værnes, Kjøpmannsgata 20 om overnatting. Det er nok lurt å være tidlig ute med bestilling av rom.

Tlf. til hotellet: 74804500. Oppgi kode ved bestilling av rom: 5662

Priser pr natt fra fredag til søndag, inkludert frokost:

Enkeltrom         kr 895,-
Dobbeltrom      kr 995,-
Trippelrom      kr 1245,-

Nedenfor er gjengitt skjema som viser hvilke klasser det konkurreres i. For påmelding ta kontakt med eget lag, som har påmeldingsskjema. For dem som ikke er medlem av noe lag eller gruppe, meld på til Rønnaug Jørgensen, ronnaug.jorgensen@gmail.com. Tlf. 48188143.

  

 

Fra Landsfestivalen i gammaldans i Oppdal 2011 med "Verdens største spellmannslag":D