Trondheim Toradergrupe (heretter kalt TT) tar på oss ulike oppdrag. Vi spiller de fleste St. Hans-aftener og julemarkeder på Sverresborg museum og av og til på onsdagsdansen som arrangeres av Klæbu torader- & danselag og gjerne til underholdning på eldresentre i Trondheim. I 2019 var vi bryggemusikere og "dansespellband" på Forbundet Kystens landsstevne på Fosenkaia.

I sommerhalvåret drar vi gjerne på tur. Da opptrer vi i alt fra puber til kirker. Vi har vært på Shetland og i Bretagne. I 2017 reiste vi til Sula og Mausundvær. I 2018 var vi på turné på Fosen, der vi blant annet spilte i Harbakhula i Åfjord og på museet Kystens Arv i Stadsbygd. I 2019 var en del av TT i Breim under åpning av historiens første Pederhusveke - et flott kulturarrangement med "Pederhuset" som ramme.

Som regel holder TT kurs om høsten. Da stiller medlemmene opp som instruktører. Vi underviser både i torader, munnspill og av og til også i tuba.

Vi deltar også i kurs for å perfeksjonere oss selv. I mars 2019 var flere fra TT på kurs i Levanger med lokale polsrytmer som tema, og i august var vi på kurs i Folldal for å lære blant annet flere selbupolser. Ved begge kursene var Per Johan Moslett sentral som "lærer". Vi inviterer også fra tid til annen Rikke van Ommeren til våre øvinger for å få innspill til forbedringer og perfeksjonering.

Noen år arrangerer vi, eller deltar i, spellmannstreff med våre gode venner i Offerdals Spelmanslag, Spelmannslaget i BUL Nidaros og Romsdal Spelemannslag. Det går på omgang hvem som arrangerer.

TT har deltatt i Landsfestivalen i gammaldansmusikk i Oppdal 2017 og i Skjåk i 2018, der vi konkurrerte i kategorien lagspel durspel/trekkspel. Vi kan vel si at vi gjorde et bra hopp fra 9. plass i 2017 til 7. plass i 2018. I 2019 deltok TTs "utgruppe" Buskas på Landsfestivalen i gammldansmusikk i Kinsarvik. På Fylkeskappleiken Trøndelag i Oppdal 2019 vant vi klassen Lagspell/durspell med 80 poeng (det bør vel nevnes at vi var eneste deltaker i klassen).

TT tok initiativet til en hyldningskonsert til ære for musiker og komponist Edgar Heringstad høsten 2017. Konserten ble holdt i Kimen kulturhus i Stjørdal og ble en stor suksess, med folkemusikere fra alle kanter av landet. Arrangementet ble for vår del kombinert med spelmannstreff med våre venner i BUL, Offerdal og Romsdal. I februar 2019 sto TT ansvarlig som teknisk arrangør for Trøndelagskappleiken i Kimen kulturhus i Stjørdal. Dette må sies å være det største arrangementet TT har gjennomført noensinne. Vi deltok også i konkurransen og fikk 2. plass i lagspel fele/torader.

TT feiret 30-årsjubileum på Tautra 11.-13. september 2020. Dette var midt i koronapandemien, men med store og gode lokaler og god tilrettelegging var det mulig å arrangere ei koronaforsvarlig spillehelg. Jubileet ble feiret med nesten non stop spilling av låter fra et rikholdig repertoar og med festmiddag på Klostergården. Vi var tilsammen vel 20 personer.

Året 2021 har dels også vært preget av koronapandemien, men fra september har vi kommet godt igang igjen med nytt, fast lokale, faste øvinger, oppdrag og kurs. TT arrangerte kurs for nybegynnere og viderekomne i slutten av oktober. Vi har fått oppdrag på Helse- og omsorgssentre, Sverresborg museum og dansespilling bl.a. på Hilmarfestivalen i november.