Trondheim Toradergrupe (heretter kalt TT) tar på oss ulike oppdrag. Vi spiller de fleste St. Hans-aftener og julemarkeder på Sverresborg museum og av og til på onsdagsdansen som arrangeres av Klæbu torader- & danselag og gjerne til underholdning på eldresentre i Trondheim. I 2019 var vi bryggemusikere og "dansespellband" på Forbundet Kystens landsstevne på Fosenkaia.

I sommerhalvåret drar vi gjerne på tur. Da opptrer vi i alt fra puber til kirker. Vi har vært på Shetland og i Bretagne. I 2017 reiste vi til Sula og Mausundvær. I 2018 var vi på turné på Fosen, der vi blant annet spilte i Harbakhula i Åfjord og på museet Kystens Arv i Stadsbygd. I 2019 var en del av TT i Breim under åpning av historiens første Pederhusveke - et flott kulturarrangement med "Pederhuset" som ramme.

Som regel holder TT kurs om høsten. Da stiller medlemmene opp som instruktører. Vi underviser både i torader, munnspill og av og til også i tuba.

Vi deltar også i kurs for å perfeksjonere oss selv. I mars 2019 var flere fra TT på kurs i Levanger med lokale polsrytmer som tema, og i august var vi på kurs i Folldal for å lære blant annet flere selbupolser. Ved begge kursene var Per Johan Moslett sentral som "lærer". Vi inviterer også fra tid til annen Rikke van Ommeren til våre øvinger for å få innspill til forbedringer og perfeksjonering.

Noen år arrangerer vi, eller deltar i, spellmannstreff med våre gode venner i Offerdals Spelmanslag, Spelmannslaget i BUL Nidaros og Romsdal Spelemannslag. Det går på omgang hvem som arrangerer.

TT har deltatt i Landsfestivalen i gammaldansmusikk i Oppdal 2017 og i Skjåk i 2018, der vi konkurrerte i kategorien lagspel durspel/trekkspel. Vi kan vel si at vi gjorde et bra hopp fra 9. plass i 2017 til 7. plass i 2018. I 2019 deltok TTs "utgruppe" Buskas på Landsfestivalen i gammldansmusikk i Kinsarvik. På Fylkeskappleiken Trøndelag i Oppdal 2019 vant vi klassen Lagspell/durspell med 80 poeng (det bør vel nevnes at vi var eneste deltaker i klassen).

TT tok initiativet til en hyldningskonsert til ære for musiker og komponist Edgar Heringstad høsten 2017. Konserten ble holdt i Kimen kulturhus i Stjørdal og ble en stor suksess, med folkemusikere fra alle kanter av landet. Arrangementet ble for vår del kombinert med spelmannstreff med våre venner i BUL, Offerdal og Romsdal. I februar 2019 sto TT ansvarlig som teknisk arrangør for Trøndelagskappleiken i Kimen kulturhus i Stjørdal. Dette må sies å være det største arrangementet TT har gjennomført noensinne. Vi deltok også i konkurransen og fikk 2. plass i lagspel fele/torader.

TT feiret 30-årsjubileum på Tautra 11.-13. september 2020. Dette var midt i koronapandemien, men med store og gode lokaler og god tilrettelegging var det mulig å arrangere ei koronaforsvarlig spillehelg. Jubileet ble feiret med nesten non stop spilling av låter fra et rikholdig repertoar og med festmiddag på Klostergården. Vi var tilsammen vel 20 personer.